U bent hier:

U bent hier

Software-training | Development | Consultancy

Bit by bit is een organisatie die 25 jaar actief is in de wereld van IT opleidingen, software ontwikkeling & consultancy. We zijn een team van gedreven ervaringsdeskundigen op het vlak van kennisoverdacht.

Ons motto luidt: Kennis delen = kennis vermenigvuldigen.

We adviseren & ondersteunen oa. HR- & IT afdelingen en afdelingsmanagers, bij het opzetten van groot- of kleinschalige opleidingstrajecten. Ons gereedschap? Voorbereidende analyses, niveautesten, intakegesprekken, modulair opgebouwd lessenpakket, continue bijsturing, flexibele planning, 12u/12u helpdesk & evaluatie en ROI meeting.

Een intakegesprek met één van onze opleidingscoördinatoren zal u overtuigen: uw doel is hun challenge!

Via de KMO-Portefeuille kunnen KMO's en vrije beroepen een aanzienlijke korting, van 50 %, op onze opleidingen ontvangen door gebruik te maken van subsidies van de Vlaamse Overheid.

Voor het huren van een vergaderruimte of een volledig ingericht cursuslokaal kunt u bij ons terecht. Onze locaties bevinden zich op korte afstand van trein, bus en tramhalte. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Download hier onze algemene folder.

Software-training | Development | Consultancy

bit by bit is sinds 1988 in Nederland en Belgie in actief het organiseren en verzorgen van softwaretrainingen en software onwikkeling & consultancy. 

Softwaretrainingen:

bit by bit organiseert softwareopleidingen voor de eindgebruiker en ICT professional in Nederland en België met een team van gedreven ervaringsdeskundigen op het vlak van kennisoverdacht.
We adviseren en ondersteunen oa. HR- & IT afdelingen en afdelingsmanagers, bij het opzetten van groot- of kleinschalige opleidingstrajecten. Ons gereedschap? Voorbereidende analyses, niveautesten, intakegesprekken, modulair opgebouwd lessenpakket, continue bijsturing, flexibele planning, helpdesk en evaluatie en ROI meeting. Een intakegesprek met een van onze opleidingscoördinatoren zal u overtuigen: uw doel is hun challenge!

Voertalen van onze opleidingen:
Onze opleidingen worden standaard in het Nederlands of Engels verzorgt. Veel van onze opleidingen kunnen we ook in het Duits en Frans verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden die we kunnen bieden voor uw verschillende vestigingen in Europa.

Voor het huren van een cursusruimte/vergaderruimte of een volledig ingericht computerlokaal kunt u ook bij ons terecht. Onze locaties bevinden zich op korte afstand van openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor eigen vervoer.