Bureautica | Office Software

Office 365/2019 (en voorgaande versies)

Microsoft Office

Onderstaand ziet u een selectie van onze Office-softwareopleidingen die door eindgebruikers toegepast worden. Onze Office-softwareopleidingen verzorgen wij niet alleen in de meest recente versies van de software (O-365/2019) maar ook in de oudere versies (zoals 2016, 2013, ...). De opleidingen verzorgen wij in meerdere talen. In Open Kalender worden de opleidingen in het Nederlands gegeven. In-company trainingen verzorgen wij naast het Nederlands de opleidingen ook in het Engels, Duits en Frans (andere talen op aanvraag).

Door de gewenste opleiding te selecteren kunt u direct inschrijven in de Open Kalender opleiding van uw keuze of informatie aanvragen voor een In-company opleiding op maat. In-company opleidingen verzorgen we, als maatwerk en standaard opleiding in klassikale vorm, e-learnings, blended-learnings, on-line training, individuele coaching en webinars.

De onderlinge interactie tussen de verschillende O365 apps is een integraal onderdeel van alle Office opleidingen. Het toepassen van Offie 365 op verschillende devices zoals een tablet & GSM is ook een integraal onderdeel van onze opleidingen Office.

Werkt u met MAC-books, informeer naar de mogelijkheden om uw opleiding te volgen op een MAC-book of -PC. Neem u tablet/iPad/Mac-book en GSM mee om de mogelijkheden van Office 365 te proberen.